Інформатор Калуш

ТРЕШ

Чоловік сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння — суд позбавив водія прав

За керування авто у стані алкогольного сп’яніння суд позбавив мешканця Калуського району прав на 5 років та призначив 40 800 гривень штрафу.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області.

13 липня суддя Калуського міськрайонного суду розглянув справу про адміністративне правопорушення та виніс постанову за ч. 5 ст. 126, ч. 2 ст. 130 КУпАП.

Мешканець району, який раніше вже був притягнутий до відповідальності повторно протягом року, керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Зі згоди водія провели огляд на стан сп’яніння приладом “Драгер”. Результат тесту показав 1, 98 проміле алкоголю. Окрім того, водій повторно протягом року керував автівкою, не маючи водійських прав.

Суд звернув увагу на відеозапис, який містився на диску, що долучений до матеріалів. Його було переглянуто в судовому засіданні. На відео містилось підтвердження проведення огляду на стан сп’яніння та фіксація результату (1, 98 проміле алкоголю).

Враховуючи те, що чоловік керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія, суд призначив 40 800 грн штрафу з позбавленням права керування транспортним засобом на термін 5 років.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору