Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Нам є про що поговорити” — у Калуші проведуть коло підтримки для чоловіків та жінок з військовим досвідом | АНОНС

Часто ми боїмося визначити очевидну річ — нам потрібен хтось, хто безосудно послухає нас, бо пережив такий самий, або схожий з нашим досвід. Саме цією метою керуються психологині організовуючи кола підтримки “Аркан”.

Анонсує Інформатор.

В цю суботу, 22 липня, з 17:00 до 19:00 у волонтерському просторі “Чисті серця” за адресою вул. Героїв України, 9-а, відбудеться анонімне коло підтримки “АРКАН” для чоловіків та жінок з військовим досвідом.

“Дякуємо за твій досвід! Нам є про що поговорити й про що помовчати в колі своїх. Ми незнайомі, але, якщо ти читаєш це, то знай: щиро бажаємо сили духу, віри в себе, свою справу, надійної підтримки, хороших людей. І, звичайно, Перемоги, яку ти, і ті, хто був та залишаються з тобою пліч-о-пліч, наближаєте”, — діляться організаторки.

Проведуть захід психологині Іванка Гусениця та Людмила Сторожук.

“Для мене останній “Аркан” став, мабуть, чимось типу рятівного кола. Я тут нарешті зміг трошки розслабитись і переключитись від своїх гризот на щось позитивно. Місцями було дуже важко відкриватися. Навіть не так перед психологинями, як перед собою. Але Іванна та Людмила наче дві люблячі мами створили відчуття безпеки. Дуже дякую їм за це. І люто рекомендую. Часом нам чоловікам дуже потрібні саме такі кола підтримки, а не пляшка пива…”, — анонімно поділився з Інформатором один з учасників попередніх “Арканів”.

Форма для реєстрації – https://forms.gle/pfcvRwxaPFbfZgcE7

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору