Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Прикарпатські правоохоронці оперативно розшукали двох зниклих дітей

Співробітникам поліції знадобилося кілька годин, щоб розшукати двох неповнолітніх дівчат.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на поліцію Івано-Франківської області.

Вчора, 25 липня, до косівських поліцейських звернулися батьки 14-річної дівчинки та повідомили, що їхня дочка пішла з дому та не повернулась. У результаті проведених розшукових заходів ювенальні поліцейські знайшли неповнолітню в Кутах та повернули дитину батькам.

Того ж дня до поліції Галича звернулася матір 14-річної дівчинки, та повідомила, що її дитина зникла. Також додала, що раніше її донька з дому не втікала.

До пошуків було залучено ювенальних поліцейських та наряд сектору реагування патрульної поліції. За дві години дівчинку знайшли у сусідньому селі. 14-річна пояснила, що поїхала до знайомого, але не повідомила про це батьків.

З батьками та дітьми ювенальні поліцейські провели профілактичні бесіди щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Також поліцейські Прикарпаття повідомили, що з початку 2023 року вони розшукали 117 дітей, з яких 68 — малолітні. Місцерозташування практично усіх було встановлено упродовж доби після повідомлення про зникнення.

Поліцейські закликають батьків спілкуватися зі своїми дітьми, цікавитися їх колом спілкування.

“Регулярно зв’язуйтесь зі своєю дитиною, а маленьких діток постійно тримайте у полі зору та не залишайте без нагляду. Але якщо ваша дитина зникла — негайно зателефонуйте на оперативну лінію 102 або зверніться у найближчий відділ поліції”, — пишуть на сторінці поліції Івано-Франківської області.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору