Інформатор Калуш

ТРЕШ

Смертельне ДТП на Калущині

Вчора, 27 липня, близько 22 години неподалік села Козаківка сталась дорожньо-транспортна пригода — загинув неповнолітній водій мотоцикла.

Ділиться Інформатор, покликаючись на поліцію Івано-Франківської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась в Болехівській територіальній громаді. На місці події правоохоронці встановили, що 15-річний мешканець села Сукіль, керуючи мотоциклом “KOVI”, під час руху по гірській грунтовій дорозі не обрав безпечної швидкості руху. Він не впорався із керуванням та з’їхав із дороги в кювет. Після цього мотоцикл перекинувся.

У результаті аварії неповнолітній від отриманих травм помер на місці. Причини та обставини ДТП зараз встановлює слідство.

За даним фактом слідчий підрозділ поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліцейські Івано-Франківщини звертаються до батьків підлітків з проханням вжити необхідних заходів для запобігання нещасних випадків на дорозі:

  • перш ніж придбати підлітку мотоцикл чи скутер, подумайте, чи зможе ваша дитина безпечно ним керувати;
  • подбайте, щоб ваша дитина не тільки знала правила дорожнього руху, а й дотримувалась їх;
  • не дозволяйте дітям, яким ще немає 16 років, сідати за кермо мопеда; а також дітям, яким виповнилось 16, але які не мають посвідчення водія потрібної категорії;
  • власні мотозасоби зберігайте так, щоб ними не могли скористатися без вашого відома.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору