Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Вбив співчарочника на застіллі” — підозрюваного затримали правоохоронці

Зловмисник, у ході розпивання спиртних напоїв, вступив в конфлікт з сусідом і завдав йому кілька ударів — чоловік помер від численних ушкоджень. 

Ділиться Інформатор, покликаючись на поліцію Івано-Франківської області.

26 липня до коломийських поліцейських надійшло повідомлення про те, що в селі Малий Ключів, Печеніжинської територіальної громади виявлено чоловіка без ознак життя на території господарства.

На місце виклику прибули слідчі слідчого управління обласної поліції, слідчо-оперативна група та спеціаліст-криміналіст. Під час огляду вони виявили на тілі сліди насильницької смерті. В ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили обставини кримінального правопорушення та особу правопорушника.

Правоохоронці з’ясували, що 24-річний місцевий мешканець розпивав спиртні напої з 46-річним сусідом у себе вдома. В ході застілля у чоловіків виник конфлікт. У висновку, 24-річний завдав кілька ударів руками та ногами в область голови й тулуба потерпілого. Чоловік отримав численні тілесні ушкодження від яких помер.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відомості щодо події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру. Невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору