Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Калуші на вулиці Ковжуна демонтували три незаконно побудовані споруди

Калушавтодор спільно з відділом муніципальної інспекції виконали рішення виконкому Калуської міської ради “Про примусовий демонтаж тимчасових споруд”.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Демонтаж проводився поблизу приміщення КП “Ритуальна служба” у дворі на вулиці Ковжуна, 3. На сторінці Калуської міської ради зазначають, що ці споруди були гаражами. Впродовж тривалого часу управлінцям не вдалось знайти їх власників, а будівлі були встановлені без дозвільних документів.

 

Під час демонтажу всередині гаражів виявили старий мотлох та сміття. Після виконаних робіт вилучені речі зберігатимуть на базі комунального підприємства “Калушавтодор” протягом шести місяців. Якщо власники не знайдуться, то вилучені речі утилізують.

“Це перший у поточному році випадок примусового демонтажу тимчасових споруд”, — повідомляє начальник відділу Калуської муніципальної інспекції Михайло Костельний.

Також він додає, що на території міста є безліч таких об’єктів, які в майбутньому будуть демонтовувати при відмові власника добровільно це зробити. Опісля представники комісії з демонтажу тимчасових споруд та малих архітектурних форм складатимуть відповідні акти. Очищену від таких споруд використовуватимуть в користь громади. Серед способів облаштування називають створення додаткові місця для паркування автівок.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору