Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Болехівщині оголошено дводенний траур

Сьогодні на Калущину прибув ще один траурний кортеж. В село Бубнище, Болехівської громади привезли тіло полеглого героя Володимира Кондрата. У зв’язку з цим у Болехівській територіальній громаді оголошено Дні жалоби.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Розпорядженням міського голови Івана Яцинина у громаді Дні жалоби будуть 2 та 3 серпня.

“Знову звістка про смерть вірного сина своєї країни Героя Володимира Кондрата лягла чорною плямою в серцях жителів Болехівської територіальної громади. Ще одна втрата, ще один біль для всіх. Важко, але ми знову втрачаємо найсильніших, найвідданіших захисників нашої України”, — написали у Міській раді Болехова.

Боєць Володимир Кондрат служив старшим сержантом, командиром 3 відділення СпП 1 взводу СпП 1 роти СпП. Загинув минулого тижня, 27 липня 2023 року, в районі населеного пункту Ямпіль Краматорського району Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу від поранень несумісних з життям. Йому було 44 роки.

В ці дні скасовуються всі заходи та забороняється звучання розважальної музики у закладах торгівлі й ресторанного господарства, в громадському транспорті. Також приспускаються всі Державні Прапори України з траурними стрічками на адмінбудівлях, будівлях підприємств, установ, організацій.

 Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору