Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Ударив ножем приятеля під час застілля” — зловмисника затримано

Мешканець Івано-Франківська наніс умисні тілесні ушкодження знайомому: потерпілого госпіталізували. Розпочато досудове розслідування.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на поліцію Івано-Франківської області.

Повідомлення від медиків швидкої допомоги про поранення чоловіка надійшло на лінію “102” вчора, 2 серпня. На місце події оперативно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що в закинутому будинку на вул. Вовчинецькій (у місті Івано-Франківськ), під час розпиття спиртних напоїв між двома чоловіками виник конфлікт. У результаті словесної перепалки 52-річний чоловік умисно завдав удару кухонним ножем в ділянку грудної клітки 50-річному приятелю.

Потерпілого госпіталізували, загрози його життю наразі немає.

Правоохоронці виявили зловмисника неподалік місця події. Він зізнався у скоєному, а ніж, яким він завдав удару, вилучили та направили на експертизу.

Зловмисника слідчі затримали за в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз розглядається питання оголошення йому про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 8 років.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору