Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Російський прапор на упаковці” — в одному із супермаркетів Дніпра продають морозиво з ворожою символікою

У супермаркетах Varus у Дніпрі можна придбати морозиво ТМ “Мушкетер” з російською мовою та символікою окупантів на упаковці.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Інформатор Україна.

Пломбір торгової марки “Мушкетер” бере участь в акції #добротовар. За її умовами, гривня з кожної покупки йде на допомогу дітям. Про цей факт повідомили читачі Інформатор Україна.

На зворотній етикетці морозива “Пломбір Дитинства” ТМ “Мушкетер” окрім української мови наявна й російська. Також ліворуч вгорі зображений російський прапор. Ціна морозива — 23 гривні 90 копійок.

Людей обурює, що на другий рік повномасштабної війни на продукції українського виробника зображені символи окупантів. На сайті ТМ “Мушкетер” зазначено, що вони вже давно на ринку України.

Узагалі, компанія “Мушкетер” постачає в супермаркети молоко, сир, соки, попкорн. Але найбільше вона відома саме морозивом власного виробництва. Бренд існує вже не один десяток років, а головний його офіс розташований у Дніпрі.

Раніше з приводу саме цього виду морозива (пломбір “Дитинства”) уже були нарікання. У 2021 році виявилось, що до складу продукту входять рослинні жири, що не відповідає ані технології виробництва пломбіру, ані стандарту ДСТУ 4733:2007.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору