Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Ти такий патріот — йди на фронт!”: директор ТМ “Мушкетер” прокоментував ситуацію з російською символікою на його продукції

Сьогодні ми розповідали про морозиво із ворожою символікою, яке продають в одному із супермаркетів Дніпра. Зараз компанія-виробник заявляє, що ситуація не має жодного політичного підгрунтя. Вся річ у внесенні змін, яке передбачає збільшення витрат на виготовлення продукції.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Інформатор Україна.

Власник ТОВ ТБ “Мушкетер” Михайло Факторович прокоментував скандал із символікою окупантів та складом російською мовою на продукції його фірми.

Коментар підприємця виявився незвичним:

“Хтось десь побачив якийсь прапорець. Так, бо до війни були такі стандарти. А ось що зараз мені робити? Знімати упаковку, за яку було сплачено гроші? У цій історії жодного політичного підґрунтя немає. «Мушкетер» був, є і залишається прихильником того, що це агресія і тд, і тд, і тд. Я не хочу вам політичну лекцію читати. Те, що це сталося — ну, добре, сталося… Але той читач, який бігає, прапорці розшукує, а чого він не на фронті? Він же, напевно, молодий хлопець? Я таких дуже не люблю! Ти такий патріот — йди на фронт! У мене пів заводу загинуло на фронті. Хлопці пішли та загинули. А цей бігає магазинами, прапорці розшукує. Ти на фронті маєш зараз бути! Оце моя офіційна відповідь. І мені дуже хотілося б знати його прізвище і з’ясувати, чому він не на фронті. А! Конфіденційна інформація? А поливати брудом і ховатися від фронту можна?”

Власник ТМ “Мушкетер” зазначає, що його компанія допомагає Україні та “дуже багато підтримує у цій всій історії”, ймовірно, маючи на увазі російсько-українську війну. А скарги на російськомовні написи та символіку окупантів, на його думку, є нічим інакшим, як “політикою”.

“Не можна з усього робити політику! Якщо так міркувати, треба половину обладнання, яке працює на українських заводах, знищити. Тому що все це обладнання прийшло з росії. Нумо ходити заводами, ламатимемо верстати, будемо їх спалювати, бо вони ще й радянські багато. Давайте підемо таким шляхом. Давайте будівлі будемо підривати, бо вони були збудовані за радянського союзу або за росії. Давайте не доводити ситуацію до маразму — ми маємо ворога, ми з ним воюємо. Це правильно!” — заявив Михайло Факторович.

Зрештою, директор ТОВ ТБ “Мушкетер” заявив, що у компанії не було наміру пропагувати “російський світ”. Він зізнався, що менеджери компанії просто недогледіли російський прапор на упаковці.

“Ми ж не називаємось «Червонопрапорне морозиво» чи щось там ще. Ми б це побачили, а тут ми може щось там недогледіли” — додає Михайло Факторович.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору