Інформатор Калуш

ТРЕШ

День народження не за планом: жінка розбила келих об голову чоловіка і порізала свекруху

У травні цього року родичі відзначали родинне свято, але щось пішло не так.

Розповідає Інформатор, посилаючись на вирок Галицького районного суду Івано-Франківської області.

Сім’я відзначала День народження сина, з нагоди свята присутні розпивали алкоголь. Близько 21:00 у подружжя виник конфлікт і дружина завдала удару келихом по голові свого чоловіка. Свекруха заступилася за свого сина і почала погрожувати, що вона зателефонує матері невістки та до поліції. Мати постраждалого взяла телефон, щоб здійснити дзвінок і вийшла на подвір’я. Зловмисниця хотіла перешкодити свекрусі і вибігла за нею:

“Взяла зі стола кухонний ніж та вибігла на подвір’я, де, наздогнавши свекруху умисно нанесла їй ножем декілька хаотичних ударів у ділянки голови, задньої поверхні грудної клітки та лівого плеча”, – йдеться у матеріалах судової справи.

Обвинувачена в суді свою провину визнала, підтвердила викладені в обвинувальному акті факти і розкаялась. Вона розповіла, що зі свекрухою у них давні конфлікти, а того вечора вона накинулась на свекруху, бо та хотіла зателефонувати її хворій матері.

Свекруха ж повідомила, що вона з невісткою вирішила конфлікт та не має до неї претензій. Також просила не карати свою родичку.

Суд визнав жінку винною, засудивши до 2 років та 6 місяців позбавлення волі. Проте суддя замінив цей термін на один рік іспитового.

Обвинувачена — уродженка міста Ізмаїл, наразі проживає на Прикарпатті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору