Інформатор Калуш

ТРЕШ

21 серпня на Калущині трапились два наїзди на пішоходів

Поліцейські Прикарпаття зафіксували аварії у Вигоді та Новоселиці.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію Івано-Франківської області.

Так, на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП у Вигоді. На місці подій правоохоронці встановили, що під час кермування автомобілем “Mercedes-Benz” 70-річний житель Долини наїхав на двох пішоходів. Трапилось це під час того, як чоловік та жінка 1950 та 1952 р.н. переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок аварії вони отримали тяжкі тілесні ушкодження. Постраждали доставили до лікарні.

Інша ДТП трапилась у селі Новоселиця. Під час кермування автівкою “Honda CR-V” водій 1974 р.н. наїхав на 15-річну дівчину пішохода. Трапилось це під час того, як вона переходила дорогу в невстановленому місці. Постраждалу госпіталізовано. Водій за кермом був тверезий.

“Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху, незалежно від типу транспортного засобу, неухильно дотримуватись та виконувати вимоги правил дорожнього руху. Ні в якому разі не сідайте за кермо в нетверезому стані”, — пишуть на сторінці поліції.

За фактами цих ДТП правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору