Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушани віддали шану полеглим Героям в День Незалежності | ФОТОРЕПОРТАЖ

Наша Незалежність виборюється потом і кров’ю. Щодня десятки тисяч українських воїнів невтомно борються за кожен сантиметр нашої країни. Але, на жаль, багато хто з них, віддав своє життя за те, щоб ми відчували безпеку. Кожен полеглий Герой заслуговує на беззаперечну й довгу пам’ять та повагу тих, хто живий. Тому в цей важливий день сотні калушан найперше прийшли на Міське кладовище віддати їм шану.

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, 24 серпня, о 10:00 на Алеї Слави відбулася церемонія вшанування пам’яті героїв, які віддали життя у боротьбі за незалежність України.

Почався захід підняття прапора та виконання гімну України.

Віддати шану Героям прийшли небайдужі містяни, родичі загиблих, представники духовенства, міська влада та представники Поліції, ДСНС, ТЦК, військових та ін.

Молилися за упокій душ захисників.

А пізніше схилили голови, щоб віддати їм шану.

“Під синім небом та майорінням синьо-жовтих стягів на Алеї Слави спочивають вічним сном наші Захисники.
Зі скорботою в серцях вшанували сьогодні величний подвиг полеглих Героїв.
Вже 10 років незламні воїни України ведуть запеклу боротьбу з російським ворогом. За цей час ми впевнились – Україну, українців не можливо здолати!
Так, ціна свободи гірка та болюча, але ми мусимо вистояти і ПЕРЕМОГТИ, щоб наступні покоління українців жили у вільній державі!”, — зауважив Калуський міський голова.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору