Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Не за всі гроші світу” — де дешевше “зібрати” шкільний портфель першачкові

Ще день-другий і знову школа! Для багатьох батьків це більше стрес, ніж радість. Зошити, ручки, обкладинки, нові ранці… Хоч 1 вересня невпинно наближається, час зібрати своє чадо ще є.

Сьогодні Інформатор застрибуючи в останній вагон дізнавався ціни на “набір першокласника”.

Цьогоріч ми відвідали три популярні серед калушан магазини де можна придати всю потрібну канцелярію та портфелі. Та на превеликий жаль дізнатися ціни в одному з них нам не вдалося. Але, ділимось тим що є, і сподіваємось це стане вам в пригоді.

Перед тим як почати цьогорічне порівняння цін, ми пригадали за скільки можна було зібрати портфелика торік. І звісно ж, спробуємо порівняти.

Епіцентр:

Найперше, ми визначили дві цінові категорії — бюджетна та “лакшері”. В бюджетному варіанті вся канцелярії, зошити, пенали й портфель вам обійдуться у 1324 гривні. Дорожчий варіант — 2479 гривень.

Для порівняння, минулого року тут можна було зібрати такий самий набір в межах від 1600 до 1700 гривень.

В “Сако” на проспекті Лесі Українки ситуація наступна: бюджетний варіант вартуватиме вам 923 гривні, а “лакшері” 3607 гривень. Минулого року такі ж варіанти вартували 1393 та 3081 гривні, відповідно. Як бачимо, цьогоріч тут трохи здорожчав “портфель першачка”.

“Що цікаво, найбільший бум спостерігаємо зараз, в кінці серпня. Набагато частіше батьки приходять купувати все потрібне прямо перед школою. Що правда, перші покупці приходили ще на початку липня”, — поділилися продавчині.

Також ми зробили для вас порівняльну таблицю (як минулого року):

Остап Микитюк
Богдана Піскун

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору