Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Криваве чаркування у Карпатах” — у Ворохті затримали жінку, яка ледь не вбила знайомого

Перший день осені для кількох мешканців Прикарпаття став фатальним — Яремчанські правоохоронці затримали жінку, яка ножем поранила знайомого.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Вчора, 1 вересня, до Яремчанського відділку поліції надійшло повідомлення від мешканки Ворохти, в якому жінка повідомила, що її сусідка поранила ножем 41-річного знайомого, мешканця Делятинської ТГ.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що потерпілий пішов у гості до знайомої, де вони разом розпивали спиртні напої. Зрештою між захмелілими співчарочниками виник словесний конфлікт. Для з’ясування відносин 45-річна власниця будинку, нанесла кухонним ножем удар в область грудної клітки чоловіку.

“Застілля між двома співчарочниками завершилось ножовим пораненням. Потерпілий госпіталізований, а фігурантку  затримали за місцем проживання, одразу ж після вчинення злочину. За вчинене їй загрожує до восьми років позбавлення волі”, — повідомили працівники поліції.

Правопорушницю слідчі затримали за місцем проживання та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу Україниумисне тяжке тілесне ушкодження.
Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору