Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Літо з крадіжкою — осінь за ґратами”: молодому злодію з Калуша обрали запобіжний захід

Наприкінці літа раніше судимий калушанин вчинив чергову крадіжку. Правосуддя наздогнало його майже відразу. Вчора суд обрав йому запобіжний захід.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Калуську окружну прокуратуру.

За результатами досудового розслідування прокуратурою було повідомлено про підозру 35-річному мешканцю Калуша, який 29 серпня 2023 року вчинив злочин, передбачений ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).

“Так, останній через  огорожу з металевої сітки, проник на  територію домоволодіння, що у м. Калуші по вул. Грабовського та зайшов у незачинене недобудоване приміщення сауни, звідки таємно викрав кутову шліфувальну машинку марки «Bosch», електродриль марки «Metabo», металевий домкрат марки «BILSTEIN», сокиру та інше майно.
З викраденими інструментами чоловік покинув місце вчинення злочину та розпорядилася ними на власний розсуд, чим завдав потерпілому матеріальну шкоду”, — розповіли у пресслужбі Прокуратури.

У зв’язку з цим, прокуратурою до Калуського міськрайонного суду подано клопотання про застосування до особи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке 12.09.2023 судом задоволено.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору