Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Як скласти кльову анкету для знайомства?” — 5 порад для дівчат та хлопців

Продовжуємо тему романтичних та дружніх знайомств в Калуші. Після опитування ми вирішили ще й зібрати для вас поради, якщо ви наважились скласти анкету в якийсь з додатків, або ж зробити успішний пост в групі в соцмережі. 

Розповідає Інформатор.

Порада №1 — вдало складіть опис

Варто зауважити, що ми живемо в епоху тік-тока, тому в описі вашого профілю все повинно бути лаконічно й цікаво. Коли людина побачить полотно тексту, майте на увазі, вона не тільки не буде це читати, а ще й прогорне ваш профіль. Заїжджені фрази Коко Шанель або Джейсона Стетгема теж варто відкинути. Це вже моветон (епоха статусів “вконтактє”, на щастя, давно минула).  Натомість допоможе в описі дрібка гумору. Тут головне не перестаратися. Якщо ви посміхнулися натрапивши на профіль — людина все зробила правильно. Емоція — найдієвіший інструмент людини.

І вдалий опис працює вдало в обидві сторони. Навіть, якщо вам хлопець чи дівчина скаже “я не читаю описів”, знайте — лукавить.

Порада №2 — пишіть грамотно й будьте собою

“Не” з дієсловами пишеться окремо, кома перед -а, щоб і тд. Ніхто не любить безграмотних, навіть самі безграмотні. Помилка в тексті може коштувати вам “свайпу” вліво. Водночас і зловживати грамотністю також не варто. Є три моменти, які можу все зіпсувати:

  1. бажання здатися надто розумними (звідси різні складні та застарілі терміни);
  2. бажання здатися надто веселою (звідси ряди знаків оклику і дужок після життєстверджуючих мотто);
  3. бажання здатися занадто загадковою (звідси крапки).

Порада №3 — нічого зайвого на фото

Як кажуть в одному прислів’ї “по одежі зустрічають, а по уму випроводжають”. Це працює і в додатках для знайомств, щобільше, це один з алгоритмів таких програм. Людина, така істота, яка в першу чергу “любить очима”, а все інше в процесі.  Тому варто обрати фото за певними критеріями, щоб збільшити свої шанси. А саме:

  • якісні фото (без зернистості);
  • вдалі ракурси;
  • нікого зайвого в кадрі (ані подруг, ані колишніх, ані родичів), ви ж не хочете заплутати чи відлякати майбутню любов?;
  • менше фільтрів на фото (усі люди мають здатність помічати фальш).

Порада №4 — розкажіть про себе, але не перестарайтесь

Робота, посада, хобі, життєві інтереси, цінності — це той мінімум інформації, який потрібен людині, щоб зав’язати розмову. Також це дасть вашому новому знайомому можливість зрозуміти чи ваші інтереси співпадають і, чи варто взагалі починати розмову.

Звідси Порада №5 — будьте чесними (найперше, перед собою)

Усі люди “прикрашають” свої профілі в додатках чи оголошеннях. Така вже наша суть — ми хочемо сподобатися людині, яка подобається нам. Можна додати трохи “родзинок” у свою біографію, можна пофотошопити кілька деталей на світлині. Головне не перестаратися. Ми ж не хочемо розчарувати одне одного? Уявіть ситуацію, після певного часу спілкування ви приходите на побачення, а там… інша людина. Неприємно, правда?

Стежте за оновленнями. Далі ще багато цікавого на тему.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору