Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Ольга Деркачова розповіла про творчий шлях, спогади про Калуш і плани на майбутнє | ФОТОРЕПОРТАЖ

Попри похмуру й дощову погоду, вчора у новій калуській книгарні було затишно й тепло, все завдяки щирості гості, яка завітала сюди з творчою зустріччю.

Ділиться Інформатор.

19 вересня, о 18:00 у “Книгарні Є” відбулася творча зустріч з сучасною українською письменницею родом з Калуша — Ольгою Деркачовою.

Не зважаючи на те, що цього дня у Калуші панувала мокра погода, до Книгарні завітало багато поціновувачів творчості авторки.

Протягом вечора Ольга Деркачова відповідала на майстерно підготовленні питання від модераторки Наталії Шкорути, розповіла про дитинство та юність у Калуші, перші творчі кроки та своє становлення як письменниці.

“Якби не стала філологом, то швидше за все була б журналісткою, бо виросла в такому середовищі й завжди любила щось писати”, — поділилась вона.

“Письменників багато. У всіх різні історії, й мені здається, що кожна історія так чи інакше сама знаходить свого письменника. А читач, він знаходить свого автора. Мене не можу любити всі читачі, і я не можу писати так, щоб сподобатися всім. Мені з цим нормально”, — відповіла пані Ольга на питання про те, як приходить натхнення і як авторка приймає критику.

Пізніше авторка зачитала кілька нових поезій, чим вразила присутніх, оскільки зовсім недавно спробувала себе у цьому жанрі.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору