Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Зелені вогні”, “Минулого літа”, “Давай, дивись” та інші музичні новинки YouTube | Добірка №7

Цього тижня в мережі з’явилось дуже багато музичних новинок. Втім, ми відібрали для вас кілька треків із цікавим звучанням, котрі ще не встигли набрати великої авдиторії. Заварюйте чай та слухайте разом із нами!

Добірку підготував Інформатор.

  • СХОЖА — Зелені вогні

“Це сингл про те, що будь-яке червоне світло згодом стане зеленим. Ми у житті часто орієнтуємось на зелене світло, зовсім не помічаючи, скільки підказок та уроків ми отримуємо із червоним, що часто сприймаємо за стоп, помилку або “крок не туди”. Пісня “Зелені вогні” про вдячність і відданість світу, за його червоні ліхтарі, що ведуть нас до істинно-зеленого”, — ділиться авторка треку.

Прем’єра на YouTube відбулась 15 вересня, а станом на сьогодні трек набрав трохи більше ніж 5 тисяч переглядів.

  • NAIMES — Магія

Трек про дівчину, котра привертає увагу своєю неймовірною енергетикою: немовби запалює весь простір навколо і не дозволяє відвести погляду від себе.

“Це твоя магія,
або ненормальний я,
або аномалія”, — у тексті пісні.

Трек набрав майже 2 500 тисячі прослуховувань за 5 днів.

  • LELY45 — Давай, дивись

Неймовірно ніжний трек у виконанні LELY45 став найпопулярнішим у цій добірці — він потрапив на 20 місце у вкладці “Популярне” на YouTube. За 6 днів пісня набрала майже 48 тисяч прослуховувань.

Пісня про особистісний ріст навіть крізь призму невдач і розчарувань. Втім, такий сильний текст вдало поєднується із ніжним виконанням.

  • CKAYA — Відпусти

2 дні тому на YouTube з’явилося нове відео на трек “Відпусти” від CKAYA. Станом на сьогодні відеокліп назбирав майже 2 тисячі переглядів.

Артист виражає нерозуміння відносин та їх втрату. У пісні він змальовує розчарування та тугу за минулим, коли його серце ще було наповненим любов’ю. Втім, ядро, ідея й тема пісні полягає у можливості відпустити. У тому, щоб врешті-решт змиритися та зробити крок далі.

  • Ігор Кайдаш — Минулого літа

Ігор Кайдаш, відомий виконавець у жанрі сінті-поп-панк, випустив трек під назвою “Минулого літа” близько тижня тому. На YouTube трек назбирав трохи більше тисячі переглядів.

“Минулого літа дарував тобі квіти,
Намагався зігріти”, — повторює молодий виконавець.

  • ДК Енергетик — Шлях Ч.1

Відеокліп до пісні створений із кадрів фільму “Земля” — це український німий художній фільм (третій з української трилогії Олександра Довженка).

“Боже мій, який тернистий шлях важкий!
На чолі моєму кров і залишки:
Терпіння,
Смиренності, бажання рухатися далі,
В фільмах все здавалося куди простіше ніж насправді.
Боже мій, Який тернистий шлях важкий!”

Трек назбирав трохи більше ніж 2 тисячі переглядів за 5 днів.

Приємного прослуховування!

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору