Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“50 тисяч на ЗСУ” — як у Калуському училищі діти й батьки збирали донати нашим захисникам

"50 тисяч на ЗСУ" — як у Калуському училищі збирали діти й батьки збирали донати

Кінець ще одного навчального тижня в одному з освітніх закладів нашого міста минув не просто захопливо, а ще й благодійно.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Вище професійне училище №7.

У п’ятницю, 29 вересня в училищі пройшов благодійний ярмарок, на якому учні представили свої “смачні” роботи. Тут можна було придбати солодощі, випічку, гриби, фрукти, різноманітні вироби ручної роботи, також тут можна було помилуватися виступами творчих колективів закладу.

Такі подію під назвою “Наше свято – наша Перемога!” в закладі освіти організовують вже вдруге, спеціально на підтримку ЗСУ.

“Дякуємо кожному, хто сьогодні долучився до благодійного ярмарку! Щоразу переконуємось, що разом ми сила і тільки разом ми наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!”, — написали керівники закладу.

“Активом учнівського самоврядування було організовано безпрограшну лотерею, а творчі колективи збирали гроші, виконуючи танці та пісні.
Завдяки активності здобувачів освіти, наставників груп, працівників училища та батьків вдалося зібрати понад 50 тисяч гривень. Усі виручені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ”, — додали в Училищі №7.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору