Інформатор Калуш

ТРЕШ

На Прикарпатті СБУ оголосила підозру за чотирма статтями 29-річному бойовику

Служба безпеки ідентифікувала бойовика «днр», який у складі угруповання «Каскад» чинив опір Збройним Силам України під час звільнення Урожайного.

Відомо, що чоловікові 29 років і  він є уродженцем Кіровоградської області, розповідає Інформатор, посилаючись на Упраління СБУ в Івано-Франківській області.

Зрадник вступив у злочинне формування ще у березні 2019 року. Його призначили командиром відділення з військовим званням «молодший сержант».
Улітку 2023 року бойовик зі своїм підрозділом намагався перешкодити контрнаступу Збройних сил під Урожайним. А на початку липня отримав поранення та перебував на лікуванні у госпіталі в Донецьку.

Слідчі СБУ оголосили підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу. йому інкримінують державну зраду, колабораційну діяльність, участь у терористичній організації та участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань. Йому загрожує від 15 років ув’язнення до довічного.

Розслідування проводить СБУ в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.

Раніше ми розповідали, що на Прикарпатті затримали агітатора, який був вдячний путіну за війну.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору