Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Винагорода за знання” — за перемоги в олімпіадах калуські ліцеїсти отримають стипендії

"Винагорода за знання" — за перемоги у олімпіадах калуські ліцеїсти отримають степендії

Вчора стало офіційно відомо, що п’ятеро учнів калуських ліцеїв за високі досягнення у різних етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад, які є членами Малої академії України отримають грошові винагороди. 

Ділиться Інформатор, посилаючись на Управління освіти Калуської міської ради.

Відповідне розпорядження від 29.09.2023 № 368/704-р “Про призначення академічної стипендії та одноразової грошової винагороди голови Івано-Франківської облдержадміністрації та голови Івано-Франківської обласної ради” прийняло Івано-Франківська ОДА.

Академічні стипендії впродовж року отримуватимуть:

  • Одинадцятикласники Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Валентин Тимчишин та Марія Ясінець, за перемоги у заключному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з астрономії та біології.
  •  Учень 10 класу Калуського ліцею №5 —  Юрій Псюк, за зайняте І місце у заключному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики. У 2022-2023 навчальному році талановитий хлопець здобував освіту у Калуському ліцеї імені Дмитра Бахматюка.

Також випускниці Юлія Мазур (Калуський ліцей №10) та Марія Федун (Ліцеї імені Дмитра Бахматюка) за здобуті перемоги у III (заключному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, отримають одноразову грошову винагороду.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм нових звершень.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору