Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Дружина заступника Міністра внутрішніх справ України не перетинала державний кордон

Державна митна служба України офіційно повідомляє, що інформація про виявлення на КПП “Захонь” угорською стороною 13 мільйонів доларів, яку начебто переміщувала дружина заступника Міністра МВС України 29 вересня цього року — фейк.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Державну митну службу України.

Про це 5 жовтня офіційно проінформувала угорська сторона під час прикордонно-представницької зустрічі митної та прикордонної служб на КПП “Чоп – Захонь”.

У протоколі суміжна сторона чітко зазначила: “в період з 28 по 30 вересня 2023 року в пункті пропуску “Захонь” представниками поліції не виявлялись будь-які кошти, що переміщувалися з приховуванням від прикордонно-митного контролю, а також їм не відомо про декларування коштів у розмірі 13 млн доларів США”.

Окрім цього, за результатами перевірок, які проводили прикордонні та правоохоронні органи України, зазначена особа узагалі не перетинала державний кордон в 2023 році.

“Підтверджуючі документи направлені до Центру протидії дезінформації РНБО для врахування у роботі та прийняття відповідних рішень”, — повідомляють у Державній митній службі України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору