Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Клацни мене тут” — добірка локацій де можна зробити класні осінні світлини | ФОТОРЕПОРТАЖ

"Клацни мене тут" — добірка локацій де можна зробити класні осінні світлини | ФОТОРЕПОРТАЖ

Зовсім скоро ми й оком кліпнути не встигнемо, як все навколо стане помаранчевим і жовтим. А це означає, що розпочнеться сезон фотосесій  у листі. Погодьтеся, в такий час трошки зникає відчуття осінньої прохолоди й депресія відступає на другий план. Ми вирішили трохи підготуватися й пошукали для вас локації в межах 10 кілометрів від Калуша, на які незабаром можна буде прийти чи приїхати й зробити багато класних фото.

Розповідає Інформатор.

Локація 1

Перша місцина знаходиться у напрямку Залісся. Для того, щоб потрапити сюди потрібно їхати крізь житловий масив Височанку, минаючи Міське кладовище. Просто рухаєтесь вперед поки не побачите таблицю про початок Довго-Войнилівського лісництва. А тоді ще приблизно кілометр обкатаною дорогою. І от, перед вами з’являється густий ліс. Земля тут встелена грубим шаром торішнього й свіжого опалого листя. Тут і кучугуру можна назбирати, і обрати собі зручну позу на якомусь із пеньочків. А ще тут дуже тихо й спокійно. Що ще треба для радості?

Локація 2

Сюди дорога, мабуть, найлегша — буквально обабіч дороги у Вістовій можна помітити скульптуру ведмедів, яка слугує своєрідним “маячком”. Трохи далі — рекреаційне місце “Біля ведмедів” (у прямому й переносному сенсі).

Зробити гарні кадри можна й у лісі поблизу, далеко заходити не доведеться — чудові краєвиди розкриваються з перших кроків.

Локація 3

Третя локація знаходиться позаду Центральної районної лікарні у Підгірках. “Криївка “Черемоша” відома не тільки своєю назвою, але й історією. Поблизу меморіального комплексу відкриваються “свіжі” осінні горизонти — “клацнути” фото можна будь-де.

Віталіна Костів
Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору