Інформатор Калуш

ВЛАДА

Тепер “Пункти Незламності” будуть ще й у “Дії”

Діджиталізація продовжується попри все. Цієї п’ятниці вона дісталася і до “Пунктів Незламності”. Незабаром їх можна буде знайти й оцінити через власний смартфон не прикладаючи багато зусиль. 

Розповідає Інформатор Калуш, посилаючись на Інформатор Україна.

Вчора, 13 жовтня, Кабмін України ухвалив постанову стосовно нового опалювального сезону. Йдеться про те, що у популярному сервісі “Дія” незабаром можна буде знайти всі дані про Пункти незламності.

Всі в кого є додаток будуть бачити, де розташований найближчий до них пункт, зможуть оцінити наявні там умови та залишити відгук.

Українці у Дії зможуть відшукати найближчий до них пункт незламності та оцінити надані там умови.

До теми: Недостатньо холодно. Калуш наразі не розпочинає опалювального сезону

“На доручення президента сьогодні приймаємо постанову про відображення цих локацій в застосунку та на порталі Дія. Таким чином місцева влада оперативно реагуватиме на скарги й усуватиме всі недоліки. Готуємося до всіх викликів та до всіх можливих сценаріїв”, – поділився Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у своєму телеграм-каналі.

Також він додав, що наразі розгорнута мережа з 13 тисяч Пунктів незламності. В них люди матимуть світло, тепло, інтернет та зв’язок на критичні та екстрені випадки.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору