Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Завтра у Калуші розпочнеться опалювальний сезон

початок опалювального сезону

У Калуші відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Прийняли рішення про початок опалювального сезону з 19 жовтня.

Про це повідомляє Інформатор.

Позавчора було 7,6 градуси, учора — 6,3. Вночі були мінусові температури, тому зрозуміло, що середньодобова і сьогодні буде меншою за мінімальні 8 градусів, йшлося під час засідання. Тому є потреба у запуску теплопостачання. Особливо — у школи і садочки, де вже прохолодно.

Нагадаємо, що в багатьох містах України опалювальний сезон уже розпочався або в процесі. Натомість у Калуші минулого тижня виконавчий комітет визначив лише дату, не пізніше якої у громаді має розпочатися опалювальний сезон. І це — 1 листопада. Учора, 17 жовтня, теплопостачальні підприємства міста заявили, що готові розпочати опалювальний сезон.

Сьогодні, до слова, директорка ТОВ “Констанза” Олександра Якубишин, пропонувала з початком опалювального сезону не поспішати. Мовляв поки вони 2-3 дні запускатимуть у відповідну роботу ТЕЦ, надворі ще потепліє. Принаймні, прогнози погоди допускають такий оптимізм. Утім, в міській раді наполягли, щоб на голосування ставити саме завтрашню дату. Виконавчий комітет підтримав.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору