Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все #31: Поплавський та інша “поплава”

Продається все #31: Поплавський та інша "поплава"

Сьогодні вирішили зробити для вас цю постійну рубрику трошки смішнішою, хоча правильніше сказати — крінжовішими. Проте, поміж того не забули й зібрати хороші лоти. Що є що, обирати вам 😉

Ділиться Інформатор.

Нагадаємо, якщо ви продаєте щось цікавеньке — надсилайте інформацію нам на пошту kalush.informator@gmail.com і можливо в наступній добірці буде саме ваша пропозиція.

Поїхали:

Лот №1 — шикарний Mercedes-Benz S-Class’у — W220 Автомобіль хоч і 2000 року, але з неймовірним салоном і всіма справними деталями. Потребує тільки незначних косметичних вкладень.

Ціна питання — 6 600 $.

Лот №2лупа для нумізматів. Ми так часто розповідаємо в ці рубриці про монети, а про те, як їх правильно оглядати — ні. Цього разу вирішили виправитися.

“Лупа в металевому корпусі (золотистий дракон) – класична лупа у цікавому виконанні: корпус моделі має золотистий колір, а ручка виконана у фарбуванні золотий дракон на чорному тлі. 6-кратне збільшення лупи й 70-міліметровий діаметр дозволять розглянути найдрібніший текст і деталі предметів, що вивчаються. Скляна лінза здатна передавати чіткі кольорокоректні зображення з мінімальними похибками. Корпус лінзи виготовлений із металу для більш надійного захисту лінзи від механічних впливів. Збільшення, кратн.:6”, — ділиться автор оголшення.

Ціна: 105 грн

 

Лот №3книжка. Як бачите, не проста. Зважаючи на те, хто автор, нам і самим цікаво, що ж там ховається під палітуркою. Ви можете купити її всього за 150 грн (дуже лояльна ціна, зважаючи, а скільки тепер дорогі книги) і розповісти про її “внутрішній світ”. А потім розповісти у коментарях 😉

Лот №4пташина, орел, орелисько! Виявляється, ще й “трансформер”:

“Орел висотою 30 сантиметрів, крила знімаються”, — каже продавець.

Ціна: 400 грн.

А лотом №5 традиційно мали б бути кошенята. Проте у зв’язку з тим, що про дуже багато кошенят ми писали минулого понеділка, сьогодні ми вирішили запропонувати вам рибок синіх тигрів.

“Синій тигр, він же блакитний панда, він же сапфіровий папуга. Неймовірно винослива, жвава, активна, цікава рибка. Мініцихлідка, доросла рибка сягає 5 см,що робить її цікавим персонажем не тільки цихлідника, а і звичайного загального акваріума з мирними рибками (окрім гупі і вуалевих риб). Дуже плодюча, красива рибка, продаю молодняк моєї парочки, 2см. Ціна однієї 15 грн. Ціна всіх (6 шт) – 60 грн (якщо пересилка – 100). Пересилаю по західних областях”, — заохочує до покупки автор оголошення.

На цьому все.

До зустрічі наступного тижня!

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору