Інформатор Калуш

ВЛАДА

Ще дві громади на Калущині купують “пікапи”

Ще дві громади купують пікапи

У Долині та Рожнятові придбають по одному позашляховику. Їх передадуть на потреби військових. Найімовірніше, це також будуть китайські “пікапи”.

Про це пише Інформатор.

Під час засідання сесії міський голова Долини Іван Дирів повідомив, що автівку громада придбає “на виконання рішення оборони області”.

“Було прохання придбавати автомобілі-пікапи для військової частини. Калуська міська рада вже купила 4 автомобілі. Рожнятів купує один, і один має купити Долина. Так просить обласна військова адміністрація і відповідно — районна”, — повідомив він.

Депутатам пообіцяли, що придбана техніка буде передана захисникам для виконання бойових завдань.

Нагадаємо, що Калуська міська рада закупила чотири “пікапи”. Вартість кожного —  1 мільйон 119 тисяч гривень. Автівки Great Wall Wingle 7 — китайського виробництва, 2023 року випуску. І з доволі “багатою” оснасткою (шкіряний салон, мультимедійна та акустична системи, клімат- та круїз-контролі), яку у міській раді назвали “базовою”.

Скільки витратить на подібне авто Долинська міська рада і чи будуть це такі ж автівки, які закупив Калуш, наразі невідомо. Депутати затвердили зміни до бюджету громади, але суми чітко не озвучували, а проекту рішення на офіційному сайті завчасно оприлюднено не було.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору