Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська команда з карате посіла перше місце в Чемпіонаті області

У Калуші відбувся Чемпіонат Івано-Франківської області з карате.

Ділиться Інформатор, посилаючись на міського голову Калуша.

За першість у змаганнях боролись близько 80 спортсменів віком від 6 до 14 років. Команди представляли: Калуш, Івано-Франківськ, Коломию, Тернопіль. Також у чемпіонаті брали участь діти ВПО із Харкова, Бердянська та Запоріжжя.

“Усі достойно показали свої навики та уміння, змагаючись в категоріях ката та куміте. Після кожного поєдинку спортсменів нагороджували почесними медалями”, — пише міський голова.

В результаті першість посіла команда з Калуша, яка містить 40 учасників. Друге місце зайняли спортсмени з Івано-Франківська, третє — з Коломиї.

“Щирі вітання юним чемпіонам! Точно знаю, що карате – один із найскладніших видів бойового мистецтва, який потребує щоденної праці, тренувань та неабиякої наполегливості. Відрадно, що наше юне покоління зацікавлене у спортивному розвитку та, навіть попри надскладні навантаження, вперто йде до поставлених цілей!”, — ділиться мер.

Ініціаторами чемпіонату став тренер Володимир Сакулич, який з 1 вересня тренує близько 50 дітей у новоствореному відділенні карате на базі ДЮСШ КМР.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору