Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Вчимося і перемагаємо” — калуська Молодіжна рада взяла участь у Всеукраїнських проєктах

"Вчимося і перемагаємо" — калуська Молодіжна рада взяла участь у Всеукраїнських проєктах

У жовтні троє представників нашої Молодіжної ради представляли Калущину на всеукраїнському рівні. 

Розповідає Інформатор.

На початку місяця, а саме з 5 по 7 жовтня у місті Вінниця відбувся Всеукраїнський форум для представників молодіжних рад та активної молоді “Як працювати під час війни”. Представником від калуської молоді стала активістка та волонтерка Діана Гуш.

Метою цього форуму був обмін досвідом та кращими національними практиками в напрямі розвитку молодіжних рад в Україні, напрацювання інструментів для участі молоді на різних рівнях в умовах війни.

“Обговорювали те, як працювати під час війни та після перемоги, яким чином може взаємодіяти молодіжна рада та окреслювали бачення й уявлення про сектор молодіжних рад на майбутні роки”, — поділилась представниця Молодіжної ради.

Також 25 жовтня стало відомо, що Молодіжну Рада при Калуській міській Раді увійшла до списку переможців на Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді. Серед понад 40 робіт журі присудили відеороботі калушан 2 місце у номінації “Мій досвід участі у формуванні та реалізації молодіжної політики”. Представляли Аліна Гутник та Олег Кіндрацький Оцінювання робіт цієї категорії здійснювали фахівці Проєкту Ради Європи “Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІІ”.

“Ми розповіли про свій досвід участі у молодіжній політиці громади, проблеми, які виникають та запропонували шляхи їх подолання”, — поділилась Аліна Гутник.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору