Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська молодь взяла участь у триденному тренінгу ” Молодіжний працівник” — Молодіжна рада

Калуська молодь взяла участь у триденному тренінгу " Молодіжний працівник" — Молодіжна рада

Цими вихідними Калуська Молодіжна Рада взяла участь у ще одному масштабному заході. Цього разу в Івано-Франківську у МЦ “РУХ”.

Розповідає Інформатор.

Минулих вихідних, з 27 по 29 жовтня проходив триденний тренінг “Молодіжний працівник” в рамках навчальної програми, яку реалізує Міністерство молоді та спорту України спільно з Всеукраїнським молодіжним центром та за підтримки Програми розвитку ООН в Україні.

“Цей тренінг, організований Асоціацією молодіжних працівників України в рамках проєкту “Розвиток потенціалу молоді у західних областях України” допоміг нашим членам стати сертифікованими молодіжними працівниками. Це перший крок у навчанні програми “Молодіжний працівник” і ми горді, що наші представники взяли участь у цьому важливому заході”, — поділилися у Молодіжні раді.

Протягом події учасники мали нагоду пройти три ключових модулі:

  • Молодіжна політика;
  • Громада і молодіжна робота в громаді;
  • Компетенції молодіжного працівника.

“Під час цього тренінгу наші члени мали можливість не лише збагатити свій досвід та знання, але й знайти партнерів для спільної роботи над проєктами в молодіжній сфері”, — додали калушани.

Поділилась з Інформатором особистими враженнями й членкиня Молодіжної ради, Олександра Нагарнюк:

“Це навчання структуризувало мої знання, та розширило мій кругозір у роботі з молоддю. Особливо мене зацікавила Драбина Харта, яка описує участь молоді у житті громади. Якщо подивитись на “сходинки” цієї драбини, то можна зрозуміти, що молодь нашої громади точно бере участь у її житті, і наразі при плануванні консультуються з нею”, — розповіла вона.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору