Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушан кличуть садити дуби | ДОПОВНЕНО

Мешканців громади запрошують долучитися до акції “За чисте довкілля”, яка відбудеться 2 листопада.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Калуську міську раду.

Екоакція з висадження зелених насаджень відбуватиметься на території, прилеглій до лісового масиву та мотокросу в мікрорайоні Підгірки (заїзд з вулиці Данила Галицького). Висаджувати планують саджанці дуба червоного — 1000 штук.

“Територію спеціалісти управління з питань надзвичайних ситуацій обирали не випадково: там немає лісу, кілька років тому відбулася вирубка, і мікрорайон потерпає від підтоплень. Планують висадити тисячу пагінців. Працюватимуть, поки дозволятиме світловий день і погода”, — інформують організатори.

Саджанці надає ДП “Калуське лісове господарство”, а їхню доставку до місця висадки мають забезпечити працівники КП “Калушавтодор”.

Тож, усіх, хто хоче долучатися до такої природоохоронної ініціативи, запрошують 2 листопада о 13.00 на вказану локацію. З собою варто взяти змінний одяг, взуття та лопату.

“Зустріч на перехресті вул. Данила Галицька та Могильницького. За додатковою інформацією звертайтесь в управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради за телефоном 6-05-01”, — додають в оголошенні.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору