Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Калуш у нас один!” — львів’янин продає архівні агітаційні листівки

Передвиборчі агітаційні матеріали попередніх років (і навіть десятиліть) можна знайти у продажу на популярних інтернет-платформах. Наприклад, львів’янин Роман, продає цікаві екземпляри передвиборчої реклами 2006 року. Вона — про Калуш.

Ділиться Інформатор.

В оголошенні, зокрема, — архівні буклети та календарики від калушанина Ігоря Очкура, який 17 років тому кандидував на посаду міського голови Калуша. На них можна прочитати політичні гасла того часу: “Калуш у нас один!”, “Влада — не привілей, а відповідальність!”. На головній сторінці буклета кандидата на посаду міського голови зображена спільна фотографія учасників блоку, а на звороті можна почитати коротку біографію про кожного.

 

Нагадаємо, що у 2006 році за посаду міського голови боролись 18 кандидатів. Фаворитами були: Ігор Очкур, Олег Романишин, Роман Сушко, Олександр Челядин та Ігор Насалик. В результаті виборів переміг Ігор Насалик, котрий набрав 25,2% голосів виборців. Друге місце посів Ігор Очкур з 15,2% голосів.

Також в цьому оголошенні містяться партійні агітаційки, перелік виконаних передвиборчих зобов’язань президента Віктора Ющенка та передвиборча програма блоку “Наша Україна”.

Вартість листівок продавець оцінив у 30 гривень за штуку. А саме оголошення “висить” у продажу від 28 жовтня.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору