Інформатор Калуш

ГРОШІ

Корова має мати паспорт. У Долині розповіли, як отримати гроші за ВРХ

Корова має мати паспорт

Долинська міська рада уже розпочала прийом документів від мешканців громади, які хочуть отримати дотацію за утримання корів.

Деталі розповідає Інформатор. з посиланням на міську раду.

На цю фінансову підтримку можуть сподіватися лише фізичні особи (крім фізичних осіб-підприємців), які утримують трьох і більше голів великої рогатої худоби (корів), ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства. Заявник має бути зареєстрованим та проживати у Долинській ТГ.

Щоб отримати виплату, в управління економіки міської ради (каб.53) потрібно подати такі документи:

  • заяву;
  • копію паспорта громадянина України;
  • копію документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті);
  • копії паспортів великої рогатої худоби, виданих у встановленому порядку;
  • акт обстеження про фактичну наявність корів у власника, виданий старостою старостинського округу чи депутатом міської ради закріпленого за даним округом, за підписом спеціаліста Долинського відділу Івано-Франківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини;
  • довідку з банку про відкриття поточного рахунку.

Заявки та документи будуть приймати до 15 листопада 2023 року.

Нагадаємо, що рішення про надання такої дотації депутати прийняли напередодні. Цього року мешканцям Долинської громади обіцяють по 1000 гривень за кожну корову.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору