Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Увімкнули опалення. А дітям в садках тепло?

Попри початок опалювального сезону — не у всіх закладах дошкільної освіти тепло. Принаймні так було до сьогодні.

Тож озброївшись спеціальним термометром, Інформатор вирушив по садочках, щоб перевірити температуру в групах та дізнатися чи не холодно дітям.

Сьогодні, 7 листопада, ми навідались у 8 ДНЗ — “Ягідку”, “Червону шапочку”, “Калинку”, “Ластівку”, “Золотий ключик”, “Росинку”, “Журавлик” та “Струмочок”.

За нашими спостереженнями, найхолодніші садочки знаходяться на “посьолку”. Попри те, що опалення від ТЕЦ вже увімкнено, більшість кімнат поки не прогрілися до комфортної температури. Середня температура у коридорах та самих групах становить 17-18℃. За словами працівників садочка “Калинка”, це — нижня допустима межа температури.

Схожа ситуація спостерігалась в “Ягідці”, “Червоній шапочці”, та “Ластівці”. До сьогодні температура в садочках трималась на позначках 14-15℃. Проте, власними силами (за допомогою обігрівачів), вдавалося прогрівати кімнати до більш-менш прийнятної температури.

А от у садочках, які обігріваються від котелень, ситуація краща. Там і температура вища, і тепло є ще з минулого тижня, а не від сьогодні. Температурний рекорд ми зафіксували у садочку “Струмочок”+23℃.  У “Золотому ключику”, “Росинці” й “Журавлику” температура нижча на кілька градусів — в середньому +20-21 ℃.

ДНЗ “Калинка”:

ДНЗ “Ягідка”:

ДНЗ “Червона шапочка”:

ДНЗ “Ластівка”:

ДНЗ “Золотий ключик”:

ДНЗ “Росинка”:

ДНЗ “Журавлик”:

ДНЗ “Струмочок”:

Віталіна Костів
Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору