Інформатор Калуш

ТРЕШ

В Івано-Франківську — мітинг. Що вимагають?

Гроші на ЗСУ, а не бруківку

В Івано-Франківську сьогодні мітингували: люди зібралися під будівлею міської ради з вимогою витрачати кошти громади на допомогу ЗСУ, а не бруківку та ремонти.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на колег з Івано-Франківська.

В міського голови, який вийшов на діалог, люди запитували, чому з початком повномасштабного вторгнення в місті почали так активно виділяти великі кошти на ремонт доріг, будівель тощо. Це — не на часі. Цікавились також виплатами для військових, придбанням для них амуніції тощо. Була навіть пропозиція, щоб мер пожив на 2,5 тисячі гривень пенсії,  або ж відкрив збір для допомоги нашій армії на своїй сторінці у соціальних мережах. За словами мітингувальників, довіра до міського голови досить велика й кошти надсилатимуть.

Руслан Марцінків вислухав людей й пообіцяв, що виплати для захисників будуть збільшувати. Він додав, що регулярно буває на фронті і знає про потреби воїнів. Щодо допомоги з амуніцією, то міський голова розповів про ідею з виділенням коштів для захисників. За його словами, вона вже працює й  матеріальну допомогу виділяють для захисників. Зрештою — погодився, що бруківки має бути менше й пообіцяв, що допомогу для ЗСУ будуть збільшувати.

Нагадаємо, жителька Калуша вийшла на одиночний протест проти бруківки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору