Інформатор Калуш

ТРЕШ

15 років із конфіскацією майна. На Прикарпатті засудили громадян рф

Суд засудив громадян рф

Івано-Франківський міський суд виніс вироки кільком громадянам рф за статтею про посягання на територіальну цілісність України, які призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків.

Повідомляє Інформатор.

Вироком Івано-Франківського міського суду засуджено зокрема Рашкіна Валерія Федоровича, Смоліна Олега Миколайовича, Селезнєва Валерія Сергійовича, Свіщева Дмитра Олександровича, Прусакову Марію Миколаївну. Усім чотирьом вироки винесли 1 листопада цього року.

Від початку року, окрім згаданих, схожі вироки в суді виносили ще 15 разів.

“Зазначені рішення Державної думи Федеральних Зборів РФ були частиною злочинного плану, так як сам факт їх існування використовувався при створенні приводів для ескалації воєнного конфлікту і був спробою виправдання агресії перед громадянами Російської Федерації та світовою спільнотою. Дії РФ призвели до тяжких наслідків у вигляді загибелі людей, у тому числі дітей, отримання ними тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та заподіяння матеріальних збитків у вигляді знищення будівель, майна та інфраструктури”, — йдеться у вироку суду, який цитує Галичина.

Строк відбування покарання обчислюватимуть з моменту їх фактичного затримання для відбуття покарання за даним вироком.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору