Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська молодіжна рада отримала відзнаку за роботу | ФОТОФАКТ

9 листопада в Україні відзначається День працівників культури та аматорів народного мистецтва. І вже стало доброю традицією в цей день нагороджувати активних калушан за внески в культурне життя міста та району. Цьогоріч відзначилась і новостворена молодіжна рада.

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, о 15:00 у Концертному залі управління культури, національностей та релігій організувало урочисте привітання працівників культури. Серед інших подяку за допомогу, співпрацю, та сприяння в реалізації культурно-мистецьких заходів отримав голова Молодіжної ради при Калуській міській раді, Олег Кіндрацький.

Нагадаємо, що після створення цього дорадчого органу активна молодь неодноразово долучилась до ряду культурних та патріотичних акцій в Калуші, серед яких благодійний ярмарок “Молодіжний квартал”.

“За час діяльності молодіжної ради з управлінням культури ми напевно найтісніше працювали й реалізували найбільше спільних проєктів. Тішить відкритість та креативність працівників культури, а також їхня максимальна відкритість до нових ідей та експериментів”, — поділився Олег Кіндрацький.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору