Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

“Любов з першої квітки”, — калуська квіткова крамниця “Margarita flowers”

Калуські флористки розповіли нам про актуальний асортимент букетів та квітів.

Ділиться Інформатор.

Власниця пані Ольга розповідає, що відкриттю квіткової крамниці передувала її раптова шалена цікавість до флористики. Спочатку вона самостійно освоювала потрібні уміння й навички. Через деякий час досягла певного рівня у цій справі. Після цього випала нагода відкрити свою власну торгову точку.

“Вже от 1,5 роки працюємо, щоб дарувати кожному клієнту любов з першої квітки”, — ділиться власниця.

Також додає, що увесь асортимент букетів та збірних кошиків роблять власноруч, замовляють у постачальників тільки квіти та витратні матеріали. Асортимент постійно оновлюється, замовлення привозять з Голландії та Кенії.

“Українську квітку я не дуже беру, є можливість привезти закордонну. Від нашої вона відрізняється кращою якістю та можливістю довше зберігати свіжий вигляд”, — каже пані Ольга.

Серед популярного зазвичай червона та біла троянда. В осінній період мають попит лілія, хризантема й гіпсофіла. Серед букетів актуальні кущові троянди переважно лимонного кольору.

Пані Ольга зазначає, що вони вже готуються до зимової пори та очікують новинки. Невдовзі з’явиться червоний ілекс, волемія благородна та гілочки бавовни:

“З цих трьох рослин збираються прекрасні новорічні букети, котрі дуже довго даруватимуть красу”.

До кожного замовлення видають брендовану шоколадку

До квіткової крамниці “Margarita flowers” можна завітати за адресою: Калуш, вулиця Стуса, ринок, павільйон №3. Також можна замовити квіти за номерами телефону — +380 (95) 779 81 14 (Оксана), +380 (50) 737 61 95 (Оля), або в інстаграм сторінці.

Олег Кіндрацький

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору