Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: паста з грибами та соусом песто | Рецепт №4

Смачний піст: паста з грибами та соусом песто | Рецепт №4

Сподобається тим, хто полюбляє макарони із неординарними соусами!

Пише Інформатор.

ПАСТА З ГРИБАМИ ТА ПІСНИМ СОУСОМ ПЕСТО

Інгредієнти:

  • макарони з твердих сортів пшениці — 300 г
  • гриби (шампіньйони або будь-які інші) – 200 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт
  • оливкова олія – ​​1 ст. ложка
  • базилік свіжий – 1 гілочка

Соус:

  • базилік – 30 г
  • оливкова олія – 1 ст. ложка
  • кедрові горішки – 20 г
  • часник – 1 зубчик,
  • сіль

Приготування:

Почнемо із соусу. Перебийте на блендері базилік, оливкову олію, кедрові горішки, часник та додайте до них сіль. Тепер наріжте ріпчасту цибулю дрібними кубиками, почистьте шампіньйони і подрібніть їх пластинками.

У сковороду налийте рослинну олію, прогрійте її на середньому вогні та додай цибулю і гриби. Смажте їх протягом 10-12 хвилин.

Викладіть до обсмажених грибів з цибулею пісний соус песто та все ретельно перемішайте. Протушкуйте все разом ще 5 хвилин.

Приготуйте макарони. Потім викладіть у сковороду до грибного соусу з песто і добре перемішайте всі інгредієнти. Прогрійте все ще кілька хвилин і зніміть сковороду з вогню.

Готову пасту з грибами і пісним соусом песто варто подавати гарячою.

Смачний піст: паста з грибами та соусом песто | Рецепт №4

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору