Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все #35: 200-річна монета, трактор і черепашка

Продається все

Продовжуємо шукати цікаві речі, які продають у Калуші чи неподалік — моніторимо “барахолку”. 

Ділиться Інформатор.

Нагадаємо, якщо ви продаєте щось цікавеньке — надсилайте інформацію нам на пошту kalush.informator@gmail.com і, можливо, в наступній добірці буде саме ваша пропозиція.

Поїхали:

Лот №1200-літня монета — схоже, це справжній антикваріат. Монета номіналом 1 американський долар, але погляньте, якого вона року випуску! Автор оголошення зазначає, що це 1809-1817 роки. Вартість монети — 20 000 гривень.

Лот №2використана олія. Якщо це не жарт, звісно. В описі до лоту зазначено, що його не продають, а купують.

“Пропонуємо дорого утилізацію використаної олії на вигідних умовах. Забезпечуємо тарою. Своєчасне та регулярне вивезення цієї сировити. Розрахунок на місці”, — йдеться в інформації. Щоправда, ціни не вказано.

Лот №3легендарний детектив. Для справжніх поціновувачів заплутаних історій та небезпечних злочинців — книга авторства Агати Крісті “Смерть Лорда Еджвера”. Зазначається, що вона — нова,у чудовому стані. А вартість — 200 гривень.

 

Лот №4саморобний трактор. А що? Чудовий маленький помічник згодиться, мабуть, тим, у кого є трохи господарства чи городу. По місту таким навряд чи поїздиш. А от “роботу робить без проблем”, — рекламує продавець. За помічника просить 25 000 гривень.

Лот №5черепаха червоновуха. Її віддають безкоштовно. Автор оголошення вказує, що шукає людину, яка буде хотіти доглядати і любити черепаху, бо на це потрібно витрачати багато часу.

На цьому поки що все.

Наступна підбірка буде традиційно у понеділок!

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору