Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Пункти незламності” у Калуші поки що без людей

Пункти незламності доукомплектують

У Калуші під час засідання ТЕБ та НС обговорили забезпеченість “Пунктів незламності”. Їх розгорнули приблизно місяць тому. Наразі потреби розгортати додаткові немає, адже люди не звертаються.

Про це розповідає Інформатор.

“Пункти незламності”, нагадаємо, вже працюють у ліцеях №1, 3, 6, Фаховому коледжі культури і мистецтв та “манежі”. Графік їхньої роботи — із 8:00 до 17:00 у робочі дні. Ще два — у палацах культури “Юність” і “Мінерал” — працюють із 8:00 до 17:00 щоденно.

Керівники закладів, де функціонують “Пункти незламності”, розповіли, які проблемні моменти потрібно вирішити. Йшлося про забезпечення аптечками та продуктами харчування, чайниками, лавочками тощо. У “Юності” досі необлаштована “точка” підключення генератора, а у ліцеї №6 хочуть автономний дизельний обігрівач за майже 11 тис гривень.

Загалом “Пункти незламності” у Калуші — взірцеві. У “Мінералі”, до прикладу, навіть є 15 ліжко-місць та окрема кімната для матері та дитини. І навіть під час блекауту будуть фільми у кінозалі, запевнила директорка закладу культури Алла Терещенко.

До слова, більшість керівників закладів, де функціонують “Пункти незламності”, зазначали, що цього року відвідувачів ще не було.

У підсумку вирішили, що всі питання, які є першочерговими для “Пунктів незламності” мають бути закритими якомога швидше. Крім того, на кожен з них передадуть по 50 л пального.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору