Минулого разу Інформатор розповідав, як приготувати морквяний крем-суп. Цього разу перейдемо до фруктів.
Пише Інформатор.
Такий спосіб приготування може урізноманітнити звичний смак панкейків.
БАНАНОВІ ОЛАДКИ
Інгредієнти:
- банани стиглі — 1-2 шт
- вівсяні пластівці — 0,5 склянки
- борошно — 1,5 склянки
- цукор — 2-4 ст. ложки
- розпушувач — 2 ч. ложки
- кориця — 1 ч. ложка
- вода — 2 склянки
- рослинна олія: 1 ст. ложка в тісто та 3-4 ст. ложки для смаження
- варення або мед для подачі
Приготування:
У великій мистці розімніть банани до стану пюре, а потім змішайте з водою. Перетріть вівсяні пластівці у борошно (за допомогою, наприклад, кавомолки). Змішайте усі сухі інгредієнти в окремому посуді. Додайте бананову суміш та добре все перемішайте. В тісто влийте ложку рослинної олії і знову все ретельно перемішайте.
Добре розігрійте сковорідку та налийте в неї одну столову ложку олії, потім викладіть на неї оладки за допомогою ложки. Вони повинні смажитись на помірно-середньому вогні з одного боку приблизно 2-3 хвилини до золотистого кольору. Переверніть оладки на іншу сторону і підсмажте ще кілька хвилин, до рум’яності.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08