Інформатор Калуш

ГРОШІ

У Калуші зросте вартість абонементів у басейн

Плавання і спініг також дорожчають

У Калуші будуть дорожчати абонементи на плавання та заняття іншими видами спорту у міському басейні. Нові тарифи планують впровадити з грудня, але рішення має попередньо проголосувати виконком.

Як нещодавно повідомляв Інформатор, у Калуші планують підвищити плату за заняття деякими видами спорту. Йшлося про великий теніс та мініфутбол.

Стало відомо, що серед проєктів рішень виконавчого комітету є ще один, що стосується цієї теми, — “Про встановлення тарифів на платні послуги, що надаються Дитячо-юнацькою спортивною школою “Сокіл”. Документом передбачені зміни вартості абонементів на заняття у “Посейдоні”.

Місячний абонемент з оздоровчого плавання у басейні для дорослого населення має зрости до 600 гривень (діючий тариф — 450 грн); для дітей віком до 16 років — до 300 гривень (зараз — 200 грн);

Абонемент на спінінг в тренажерному залі зараз обходиться у 200 гривень , а буде — 300 грн. Аналогічно зміниться абонемент на заняття з атлетичної гімнастики в тренажерному залі.

Не планують змінювати вартості відвідування групових занять ігровими видами спорту в ігровому залі — 250 грн/1 год. І не змінюють переліку категорій дітей, які мають право на безоплатне користування послугами басейну “Посейдон”. йдеться про школярів 3-6 класів закладів загальної середньої освіти Калуської міської територіальної громади та дітей соціально-незахищених категорій, віком до 16 років. У переліку:

  • діти-сироти;
  • діти з інвалідністю;
  • діти, позбавлені батьківського піклування;
  • діти з багатодітних сімей;
  • діти, батьків із числа осіб, визначених у статті 10 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”;
  • діти, батьки яких мають статус учасників бойових дій;
  • діти із сімей внутрішньо переміщених осіб на території України.

Окрім того, в Калуші надають пільгу у розмірі 50% від оплати дорослому населенню Калуської міської територіальної громади із І, ІІ та ІІІ групами інвалідності.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору