Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Вбрання на кожен день: як вибрати вишиванку для дитини?

Вбрання на кожен день: як вибрати вишиванку для дитини?

Нарядом, який має бути у гардеробі дитини є вишиванка. Вона не лише стане демонстрацією поваги до традицій, а й доповнить образ. Якщо ви бажаєте купити вишиванку для хлопчика у Vzhe-Vzhe, потрібно враховувати кілька критеріїв вибору:

  • Розмір та дизайн. Розмір виробу не повинен обмежувати рухи дитини, а ось стиль може бути класичним чи сучасним;
  • Різноманітність кольорів. Сорочки пропонуються у різних кольорах, але найбільш популярними залишаються білий та чорний;
  • Орнамент. Візерунки на кожній речі відрізняються, що дозволяє підібрати відповідний. Кожне зображення має власну символіку;
  • Матеріал. Рекомендується купувати одяг із натурального матеріалу, наприклад, бавовни. Вона буде комфортною будь-якої пори року, і не подразнюватиме шкіру;

Визначились із тим, що вам подобається? Перейдіть в інтернет-магазин http://vzhe-vzhe.com/hloptsyam/vishivanki/ і зробіть вибір.

Вишиванка – символічний захист

Кожен візерунок на тканині має значення ще з давніх часів, а деякі вважали, що правильно підібравши орнамент, можна захистити дитину. Наприклад, сорочки, вишиті хрестиком, захищали від пристріту, а пошиті гладдю дівчачі вишиванки, були символом господарювання. Орнаменти поділяються на: рослинні, тваринні та геометричні. Сорочки для хлопчиків мають орнаменти у вигляді дубів чи геометричних фігур, що символізує мужність. Якщо ви шукаєте вбрання для дівчинки, то як візерунок можна вибрати квіти або символ землі.

Колір орнаменту має важливе значення. Наприклад, червоний – символ вогню та любові, а синій – води та неба. Жовтий символізує сонце, а зелений – молодість. У кожному регіоні країни, візерунки відрізняються кольорами та значущістю. Але головною частиною дитячого одягу буде його якість. Раніше використовувалися натуральні матеріали, але й сучасні тканини не поступаються в якості. При виборі відповідної моделі поцікавтеся у дитини, чи подобається їй запропонований варіант.

Як доглядати одяг?

Щоб речі дитини зберігали початковий зовнішній вигляд, потрібно навчитися правильно доглядати за ними. Основне правило – ручне прання в теплому розчині мила. Після прання, річ потрібно прополоскати, але не викручувати. Гладити тканину потрібно з виворітного боку теплою праскою. Якщо виробник допускає машинне прання, переконайтеся, що правильно виставили температуру і режим. Намагайтеся рідше прасувати тканину, щоб вона не втрачала привабливості.

Де купити вишиванку?

Бажаєте купити вишиванку для дитини? Ви можете зробити це в інтернет-магазині https://vzhe-vzhe.com/hloptsyam/vishivanki/. В асортименті пропонується широкий вибір одягу для дітей. Кожна вишиванка відрізняється за кольором, матеріалом та орнаментом. Можна вибрати класичний дизайн для повсякденного носіння або сучасний – для свят. Як матеріали виробництва використовується бавовна або льон, що дозволяє забезпечити безпеку для дитини. Вишиванка – це не лише гарний одяг, а й спосіб прищепити дитині повагу до культури.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору