Ягідний морс — не тільки смачний напій, що тамує спрагу і влітку, і взимку. Він ще й багатий на вітаміни та мікроелементи.
Пише Інформатор.
Вишнево-яблучний морс з імбиром
Інгредієнти:
- вишні (заморожені) — 300 г
- яблука — 3 шт
- корінь імбиру — 5 см
- цукор
Приготування:
Вишню розморозьте, а яблука помийте й наріжте великими шматочками. Імбир поріжте тонкими слайсами (можна й не чистити).
Викладіть усі інгредієнти в каструлю, залийте холодною водою та доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть протягом 5 хвилин.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08