Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Релоковані: Школа англійської з Харкова відсвяткувала першу річницю в Калуші

Понад 10 років Школа англійської Simple Max допомагає дітям та дорослим освоїти нову мову.  Все це відбувається в ігровій формі й з найкращими викладачами. З початком пандемії ковіду вони не просто вистояли перед викликами долі, а й переформатувалися та освоїли новий для себе онлайн формат. З початком повномасштабного вторгення росії в Україні вони також не опустили руки й продовжили працювати. Проте, довелося релокуватися.

Розповідає Інформатор.

Війна внесла свої корективи — Дар’я та Сергій разом з дітьми евакуюючись з Харкова, в якому на той час точилися військові дії, опинилися у Калуші. Спершу вони волонтерили, але зовсім скоро зрозуміли, що варто повертатися до улюбленої справи й відкрили філіал школи англійської в нашому місті.

Днями, а саме 30 листопада та 1 грудня, Simple Max відсвяткували свій перший рік на новому місці — за адресою вул. Миколи Євшана, 9.

“Уроки” ніхто не скасовував, усі учні окрім навчання також взяли участь у святкуванні. Також всі охочі могли отримати сертифікати на пробні безкоштовні заняття, просто відгадавши завдання англійською.

Як це було — дивіться у нашому репортажі:

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору