Інформатор Калуш

ТРЕШ

За станом здоров’я. Касирка прикарпатської церкви, де розгорівся скандал, йде у відставку

За станом здоров'я. Касирка прикарпатської церкви, де розгорівся скандал, йде у відставку

У листопаді в Обертині розгорівся скандал: одну із парафіянок церкви записали у боржники. Тоді журналісти Інформатор Коломия вирушили на місце подій. Там вони з’ясували, чи дійсно церква збирає фіксовану суму коштів зі своїх парафіян. А зараз, майже за тиждень, з’являється відео, де касирка Обертинської церкви просить пробачення у людей й заявляє, що йде з посади. А ще звинувачує журналістку в таємній зйомці.

Пише Інформатор, покликаючись на Інформатор Коломия.

Пані Марія Комара, яка опікується церковною скарбницею, записала відео. На камеру вона дякує парафіянам за спільну працю та просить вибачення у тих, кого могла образити. Зокрема, і в пані Ольги, яка підняла тему “боргів перед церквою” у соцмережах.

Відео з вибаченням касирки — у нашому Телеграмі.

“На днях мене і мою дочку зустріла ця “добродійка” з запитанням і певною мірою погрозою: ви думаєте давати на церкву борг, дивіться, бо будете мати проблеми ви вже їх мали. На що я їй відповіла – буду мати дам, я недавно збирала передачу для сина який приїздив у відрядження і для його побратимів на що почула такі слова – він має зарплату, дочці сказала ти така як мама, тебе так виховали”, – розповідала Ольга.

А 26 листопада пані Марія казала, що просити вибачення в Ольги не буде. Навіть навпаки — чекає від неї вибачень та спростування того, що побачила у дописі. Та щось пішло не так.

Також пані Марія Комара стверджує, що не працюватиме касиркою у церкві — йде у відставку за станом здоров’я.

Також стверджує, що не знала про зйомку, яку проводить журналістка Коломия Інформатор:

“Кореспондентка приїхала з Коломиї, знімала без мого відома, хоч вона це не мала права робити. Я могла би на неї пожалітися, але я це робити не буду. Я вибачаю її”.

Відео, де “жінка не знає про зйомку” і навіть позує на камеру можна подивитися тут:

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору