Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Посипані і проїзні? Прикарпатські дорожники — про ранкову ситуацію

Посипані і проїзні

Минулої ночі для забезпеченні проїзду та проведення протиожеледної обробки дорожники Івано-Франківщини використали 9 т солі. Працювало 6 одиниць техніки та 8 робітників.

Інформатор ділиться оперативними даними про ситуацію на дорогах області, посилаючись на Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області.

“Станом на 8 ранку рух транспорту дорогами державного значення забезпечений. Виконуємо роботи щодо безперебійного та безперешкодного проїзду та зимового утримання”, — інформують у Службі.

Зазначається, що особливу увагу дорожники приділяють підйомам та спускам доріг, поворотам і пішохідним переходам, мостам і шляхопроводам.

Скарги, ДТП та надзвичайні ситуації наразі відсутні.  Але, зважаючи на мінливість погодних умов та ожеледиці на дорогах, водіям варто бути уважними та обережними.

У Службі відновлення повідомили також, що через гарячу лінію за телефоном +38 067 400 60 80 завжди можна дізнатися інформацію щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення України.

Читайте також — Повен газ і… в дерево — лайфхак від калуського водія | ВІДЕО

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору