Вівсяне печиво також може бути пісним.
Інформатор розповідає як приготувати.
ВІВСЯНЕ ПЕЧИВО
Інгредієнти:
- вівсяна мука або подрібнені вівсяні пластівці — 2 склянки
- подрібнені банани — 1, 5 склянки
- мигдалеве або кокосове масло — 1 ст. ложка
- родзинки — 1 ст. ложка
- кориця — 1 ч. ложка
- ванільний екстракт — 2 ч. ложки
- мед — 2-3 ст. ложки
- сіль — 1/4 ч. ложки
Приготування:
Змішайте всі інгредієнти. Сформуйте тісто. Застеліть деко пекарським папером і ложкою викладіть на нього коржі з отриманого тіста. Випікайте печиво в розігрітій до 180 °С духовці протягом 20-25 хвилин.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08